PAJAMA PARTY! Garnier Micellar Water Launching @ Grand Hyatt Jakarta, Indonesia

[DISCLAIMER: This post will be in Indonesian & English, and is written based on my own (fun) experience]

Assalaamu Alaikum, Konnichiwa!!!

Kali ini aku lagi mood nulis dalam dwi bahasa nih. Hmmm biar lebih nyampe aja serunya pengalaman aku ke kalian semua!
Jadi, pada tanggal 15 November 2016, Aku diundang ke Restoran On Five di Hotel Grand Hyatt Jakarta, dalam rangka event yang udah lama ditunggu Beauty Enthusiasts di Indonesia, yaitu:

This time I'm feeling like writing in two languages, because sometimes sharing my experience in my own mother tongue is more satisfying! Hehe.
On November 15, 2016, I was invited to On Five Restaurant in Grand Hyatt Hotel Jakarta, for the event which had been long-awaited by Beauty Enthusiasts in Indonesia:

 "THE LAUNCHING OF GARNIER MICELLAR WATER"

PAJAMA PARTY! Garnier Micellar Water Launching @ Grand Hyatt Jakarta, Indonesia Kawaii Hijabi Sheemasherry Sheema Sherry

It was actually a really fun experience!!! Want to know? Please read more!!! ^__^


PAJAMA PARTY! Garnier Micellar Water Launching @ Grand Hyatt Jakarta, Indonesia Kawaii Hijabi Sheemasherry Sheema Sherry

Jadi, saat aku sampai di sana, aku langsung disambut sama Tim Garnier dan Agency yang biasa handle event-event Garnier yaitu Beyond & Visicom. Aku udah kenal mereka dari semenjak event seru dan berharga selama satu minggu bersama Garnier di GARNIER ACADEMY #PROJECT1WEEK. Lalu aku langsung ke meja registrasi untuk mengisi daftar hadir, dan cusss masuk ke dalam resto yang sudah di dekorasi sedemikian rupa dalam nuansa putih dan pink untuk acara Dinner Full Course Garnier. 

So, the first time I arrived there, I was immediately welcomed by Garnier Team and the Agencies that usually handled Garnier's events, Beyond & Visicom. I've known them since I was being a part of a very exciting and precious event for a week with Garnier, called GARNIER ACADEMY #PROJECT1WEEK. And then I went to the registration table to register myself, and proceeded to the inner area of the restaurant, where it's already decorated in white and pink for a Garnier Full Course Dinner.

A photo posted by Sheema Sherry πŸ’ Kawaii Hijabi (@sheemasherry) on

Saat sampai di meja, ternyata nama kami sudah ada di atas meja, dan, aku, well--kalau kalian mau bilang cukup beruntung, atau biasa aja, itu balik ke pendapat kalian masing-masing--malam itu duduk di samping bintang tamu yang merupakan Ambassador dari Brand Garnier, yaitu Pevita Pearce.

It turned out that our name was already set on the table, and that night I was, well--if you want to say lucky enough, or you say it's nothing special, it's up to you--sitting beside the guess-star who is the brand Ambassador of Garnier, Pevita Pearce.

A photo posted by Sheema Sherry πŸ’ Kawaii Hijabi (@sheemasherry) on
.
Kami berdua foto-foto dan videoan bareng. Malam itu aku bawa dua kamera dan Pevita suka sama hasil kamera Sony Alpha 7 nya suamiku, jadi dia selfie-selfie pake itu dan upload salah satunya di IG nya. haha. 
.
We took some photos and recorded some stuff together. I brought two camera that night, and Pevita liked my husband's Sony Alpha 7, so she took a lot of selfies using that cam and uploaded on of them on her IG, haha.  

PAJAMA PARTY! Garnier Micellar Water Launching @ Grand Hyatt Jakarta, Indonesia Kawaii Hijabi Sheemasherry Sheema Sherry
this was taken using Sony Alpha 7, of me and Pevita doing video selfies using my Sony DSC RX 100 Mark III
Sebelum Full Course nya dimulai, Mas Pandu dari Garnier memberi sambutan dulu. Di sini dia bilang kalau launching resminya sudah dilaksanakan saat sore hari, bersama rekan-rekan media. Jadi kalau untuk malam itu kita nggak akan bahas resmi-resmi mengenai launching nya, cukup ngobrol-ngobrol santai yang fun sambil makan dan bahas-bahas produk Garnier Micellar Water aja. 
Pevita juga kasih sedikit sambutan, dia bilang dia seneng banget bisa ketemu sama temen-temen blogger, dan dia rekomendasikan banget buat kita coba Garnier Micellar Water, karena produk ini bagus banget padahal harganya benar-benar murah banget, apalagi kalau dibandingin dengan harga produk Micellar Water di pasaran.
 
Before the Full Course dinner started, Pandu from Garnier gave his words about this launching first. He explained that the official launching of this Garnier Micellar Water was already held earlier that evening, with press / media. So this time we were just gonna relax, have fun eating and discussing about this Garnier Micellar Water. 

Pevita also said her words that night. She said it's lovely to meet us, blogger friends, and that she really liked this Garnier Micellar Water and really recommended us to try, because this product is really good, with very cheap price, especially if compared with the price of other Micellar Water products in the market.
.
PAJAMA PARTY! Garnier Micellar Water Launching @ Grand Hyatt Jakarta, Indonesia Kawaii Hijabi Sheemasherry Sheema Sherry
Dinner time~~~
PAJAMA PARTY! Garnier Micellar Water Launching @ Grand Hyatt Jakarta, Indonesia Kawaii Hijabi Sheemasherry Sheema Sherry
.
Setelah makan malam, Pevita pamit karena harus ada meeting lagi katanya. Dan kami tiba-tiba dikejutkan sama kakak-kakak organizer yang tiba-tiba ngasih kami piyama warna pink dengan nama kita tercetak di situ. Kami langsung diminta ganti baju saat itu juga. Wow, ada apa ini? XD
.
After Dinner, Pevita left the hotel because she said she still had another meeting to attend. And suddenly the organizers surprised us by giving us... pajamas! It came in in pink color and had our name printed on it. They immediately asked us to change our clothes! Wow, what's happening? XD
.
PAJAMA PARTY! Garnier Micellar Water Launching @ Grand Hyatt Jakarta, Indonesia Kawaii Hijabi Sheemasherry Sheema Sherry
.
Setelah ganti baju, kita diajak ke suatu ruangan yang sedari tadi ditutupi gorden putih, dan ternyata di dalamnya... tada~~~~~
.
After changing into pajamas, we were invited to enter a room which was covered with a white curtain before, and when we checked inside, tada~~
.
PAJAMA PARTY! Garnier Micellar Water Launching @ Grand Hyatt Jakarta, Indonesia Kawaii Hijabi Sheemasherry Sheema Sherry
It's really a Garnier Slumber Party plaaaaace XD 
PAJAMA PARTY! Garnier Micellar Water Launching @ Grand Hyatt Jakarta, Indonesia Kawaii Hijabi Sheemasherry Sheema Sherry

Mereka menata semuanya dengan cantik banget, dan ini adalah spot favorit aku: meja rias shabby chic yang didekorasi dengan bunga, aksesoris mutiara, dan tentu aja, produk-produk Garnier untuk kami coba!

They decorated everything so cutely, and this was my fav spot, a shabby chic dressing mirror decorated with flowers, pearls, and of course, Garnier products for us to try! 

PAJAMA PARTY! Garnier Micellar Water Launching @ Grand Hyatt Jakarta, Indonesia Kawaii Hijabi Sheemasherry Sheema Sherry

Mereka saranin kami untuk coba hapus makeup kami dengan menggunakan Garnier Micellar Water-nya, tapi mereka nggak lupa loh menyediakan peralatan makeup (dan makeup artist nya juga!) buat bantu kami retouch makeup setelahnya! Wow~

They suggested us to try removing our makeup with Garnier Micellar Water, but they didn't forget to provide makeup tools (and makeup artists!) to help us retouch our makeup! Wow~

PAJAMA PARTY! Garnier Micellar Water Launching @ Grand Hyatt Jakarta, Indonesia Kawaii Hijabi Sheemasherry Sheema Sherry
.
Setelah puas lihat-lihat dan foto-foto pemandangan sekitar (?), kami mulai mendengarkan materi tentang Garnier Micellar Water dari Mbak Meythia dari Garnier. Isi materinya apa sih...? Nanti aku bagikan saat aku review produknya aja ya! ^__^ Buat sekarang aku cuma kasih tahu aja, kalau Garnier Micellar Water ini PUNYA DUA VARIAN: yaitu untuk kulit sensitif dan kering (Pink), dan untuk kulit berminyak dan berjerawat (biru). 
.
Dengerin materinya sambil makan loh~~~Hahaha, padahal sudah makan banyak saat Dinner Full Course, masih dikasih cemilan lezat ini itu, duh... aku sih YES! Hahahaha.... (maklum  aku saat itu lagi hamil 2 bulan, perlu banyak asupan! Hahaha).
.
After we got enough of looking around and taking photos, we listened to a casual product knowledge lesson about Garnier Micellar Water presented by Meythia from Garnier. What was it about? Hmm I'll let you know in my next post (the review of this product), okay? For now I'm just gonna share that Garnier Micellar Water CAME IN TWO VARIANTS: For Sensitive and Dry skin (Pink), and For Oily and Acne Prone skin (Blue).

We got nice snacks while listening to the lesson, like seriously, we already at a lot in the full course dinner, but we kept getting more. But for me... it''s a YES! Hahahaha... (well, I was 2 months pregnant that time, I need lots of nutrition supplies, lol!)
PAJAMA PARTY! Garnier Micellar Water Launching @ Grand Hyatt Jakarta, Indonesia Kawaii Hijabi Sheemasherry Sheema Sherry
.
Di tengah dengarin kelas, kami juga dibagikan box special berisikan produk Garnier Micellar Water yang bisa kami bawa pulang untuk dicoba di rumah! Yayy! Selain Garnier Micellar Water, kami juga dapat serum dan masker dari line Garnier Sakura White, dan juga dapat free access buat hadir ke event Garnier Sakura Garden Festival bersama orang-orang terdekat! Double Yayyy! 
.
In the middle of the lesson, we also received a special box containing the Garnier Micellar Water products for us to try at home! Yayy! Besides that, we also received a serum and facial mask from Garnier Sakura White line, as well as free accesses to attend the Garnier Sakura Garden Festival event with our beloved ones! Double Yayyy!

PAJAMA PARTY! Garnier Micellar Water Launching @ Grand Hyatt Jakarta, Indonesia Kawaii Hijabi Sheemasherry Sheema Sherry
.
After the lesson's done, we took even more photos! Thanks Sis Meythia for sharing the lesson with us! 
.
PAJAMA PARTY! Garnier Micellar Water Launching @ Grand Hyatt Jakarta, Indonesia Kawaii Hijabi Sheemasherry Sheema Sherry
bloggers' lyfe

PAJAMA PARTY! Garnier Micellar Water Launching @ Grand Hyatt Jakarta, Indonesia Kawaii Hijabi Sheemasherry Sheema Sherry
Pajama Army!!!!

THE WAIT IS OVER!
THANK YOU SO MUCH FOR INVITING ME, GARNIER! 
I ALWAYS HAVE FUN WITH YOU GUYS! ^__^
PS: The review of this product is coming soon!!! Please anticipate it!!! 
Thanks for reading! Jaa Ne!!~~~~

2 comments

  1. waiting for the review sherry ^^

    ReplyDelete
  2. Seru banget acaranya >,<

    Salam kenal ya Kak :)

    ReplyDelete

I'd love to hear your magical words! and... oh! please leave your link so I can visit you back! ^_^