[REVIEW] X2 Exoticon Silver Ice ( 04 Icy Grey & 05 Ash Grey ) Contact Lenses / Soft Lenses

[DISCLAIMER: This post will be in Indonesian. The products are sent for review purpose, and this post is written honestly based on my own experience]

Assalaamu alaikum, Konnichiwa!

Buat yang sering main ke blog atau instagramku, pasti tahu kalau aku pengguna rutin contact lenses / soft lenses / biasa kusebut di blog ini "karakon" (orang-orang Jepang sebutnya begitu). Tapi ini pertama kalinya aku akan mereview karakon di blog-ku. 

Karakon yang akan ku-review saat ini adalah dari Brand X2 dari Indonesia yang kita sudah sangat familiar dong, dan saat ini aku punya 2 varian dari X2 seri Exoticon Ice Silver warna "04 Icy Grey" dan "05 Ash Grey", yang keduanya disponsori oleh X2 Indonesia.
 [REVIEW] X2 Exoticon Silver Ice ( 04 Icy Grey & 05 Ash Grey ) Karakon soft lenses contact lenses kawaii hijabi sheemasherry

langsung aja ya, kita mulai dari


[REVIEW] Fran Wilson MOODmatcher® Lipsticks ??? My NEW MOOD BOOSTERS!

[DISCLAIMER: This post will be in Indonesian & English, and is written honestly based on my own experience]

Assalaamu Alaikum, Konnichiwa!

Kali ini aku mau share tentang salah satu merk lipstik yang lagi jadi favorit aku banget. Setiap keluar aku pakai terus karena suka. Hehe, nggak pakai lama ya, langsung di kasih lihat aja gambarnya:

This time I'd like to share about one of lipstick brands which has been my favorite recently. I always use the lipsticks from this brand these days because I like it. So, without further ado, let me show you the picture of the products: 

[REVIEW] Fran Wilson MOODmatcher® Lipsticks ??? My NEW MOOD BOOSTERS! USA America Kawaii Hijabi Sheema Sherry Muslim Islam Beauty Japan Makeup

PRODUCT KNOWLEDGE

Fran Wilson MOODMatcher® ini adalah brand lipstik dari USA. Aku nggak tahu sih dari kapan sudah ada, jujur aku baru dengar tentang lipstik ini sekitar, mmm... sebulan lalu? Dia jatohnya produk drugstore gitu, dan harganya pun di USA terbilang murah banget, USD 4 aja.

Fran Wilson MOODMatcher® is a brand from USA. I'm not sure when the brand started, honestly I've just discovered these lipsticks around one month ago. This brand is a drugstore product, and the price in USA is very cheap, only USD 4. 

[INSPIRED LOOK] HARLEY QUINN from SUICIDE SQUAD (Makeover Play!)

Assalaamu Alaikum, Konnichiwa!

So if a while ago I did a look inspired by Sailor Pluto for one of my besties, Ayya, in this post, I'm gonna show you how I did another makeover play to one of my besties as well, Vika.

This time, the look was inspired by SUICIDE SQUAD's HARLEY QUINN!!!

I've been always wanting to do this makeup to Vika ever since the movie first released, but at that time I was still in Hong Kong. Now that I'm in Jakarta, we actually got a chance to do it!

So... let's just start!

INSPIRED LOOK HARLEY QUINN from SUICIDE SQUAD Makeover Play cosplay margot robbie low budget cosplay DC Comics Joker Sheema Sherry Kawaii Hijabi

Throwback Post : Gudetama in Hong Kong McDonald 2016~

Hiiii!! Assalamu alaikum, Konnichiwa!

This is just a quick post! I know I know you can call me an expert in late posts -__-v But seriously you don't know what we've been through (?) Hahahah. But yeah, stop talking about it now, because I still have lots of late posts to come~~~ 

So, on May - June, HK McDonalds were in collaboration with Sanrio's Gudetama, so all the McDs here turned Gudetama-themed! 

 Gudetama in Hong Kong McDonald 2016 sanrio kawaii hijabi hijab muslim blogger sheema sherry fashion beauty

MUST READ! XD Garnier Micellar Cleansing Water Review! ^__^

[DISCLAIMER: This post will be in Indonesian & English, and is written honestly based on my own experience]


Assalamu Alaikum, Konnichiwa!

Beberapa saat yang lalu kan aku sudah posting tentang keseruan di acara Launching Garnier Micellar Water di Indonesia, kan?
Jadi hari ini, sesuai janji, aku akan share opini / review aku tentang OH-SO-RAVED Product ini!

A while ago, I have posted about my fun experience in the Launching of Garnier Micellar Water in Indonesia, right?
So today, as promised, I'll share to you my opinion / review about this OH-SO-RAVED product! 


Happy 3rd Wedding Anniversary, #StrawZeRry!


Alhamdulillah, Today is our 3rd Wedding Anniversary!!! 

And this year, 2017, also marks that we've been together in a relationship for 7 YEARS! 

Masha Allah, how time flies.......

 Happy 3rd Wedding Anniversary, #StrawZeRry! Muslim Kawaii Hijabi Muslimah Islamic Islam Sheema Sherry

I've been a lucky woman who's loved by Zen for 7 years... and even luckier for having been his WIFE for these past 3 years already... well, insha Allah, forever, in this world and the Day After ❤️❤️❤️